Kryssning till Tallinn? För en tid sedan så många nog svarat nej tack på den frågan. Men idag är det helt annorlunda. Att kryssa till Tallinn har blivit enormt populärt. Inte bara för att Tallinn vuxit fram som en modern stad och ett spännande resmål men kanske allra mest för att det är så billigt att handla i Tallinn. Man får väldigt mycket för pengarna!

Att det är så billigt att kryssa hit har självklart också gjort att övriga kryssningar i Östersjön fått anpassa sina priser för att kunna konkurrera. Tallinn har i stort sett allt att erbjuda som en huvudstad skall ha. Du kan gå på väldigt bra underhållning, äta god mat, disco eller bara gå på upptäcktsfärd om du känner för det. Med tanke på de låga priserna är du med största sannolikhet intresserad av att shoppa en hel det. Det finns ett bra och stort utbud av butiker, både små exklusiva till stora varuhus.

Vilka olika Tallinnkryssningar finns det?

Eftersom utbudet har ökat så mycket de senaste åren så finns det Självklart kan du själv välja hur mycket tid du vill spendera i Tallinn. Två dagar brukar dock vara den kortaste tiden på de kryssningspaket som finns.