Vill du inte åka långt på din kryssning, du kanske bara vill pila iväg en snabbis över natten och dessutom äta lite god mat och dricka lite gott. Då kan du boka en billig kryssning till Mariehamn. Om barskåpet känns lite tomt hemma kan du passa på att fylla på det under denna billiga kryssning till Mariehamn.

Det går flera båtar och flera olika kryssningsföretag kör sina turer dit. Däribland finner vi VikingLine och Birka Cruises, föredrar du däremot de lite mindre och kanske billigare alternativen till kryssningsföretag kan du åka med Eckerölinjen till Åland . Åland åker man kanske inte till just för att gå iland och se några vyer, på en Ålandskryssning händer allting på själva båten.

Du har festtillfällen och speltillfällen men du kan även äta god mat och njuta i gott sällskap på denna kryssning. Det kostar nästan ingenting att åka till Åland, dessutom får du möjlighet att handla billiga produkter i taxfree shoppen. Du kan köpa parfymer till betydligt lägre priser än de i land.

Även godis och alkohol finns att köpa i taxfreebutiken och detta är givetvis också mycket billigare än vad man är van vid på land. Boka en billig kryssning till Åland, det kostar dig inte mer än några blygsamma hundralappar.