Vart vill du åka?

En kryssning i Norge kan innebära väldigt mycket. Dels finns det kryssningar till huvudstaden Oslo. Där har själva båtturen kanske inte så stort fokus förutom att du kan ta och må gott på bten. Här är destinationen Oslo huvudmålet.

Norska kryssningar

Oslo

Oslo har ett bra uteliv och mycket kultur för den som är intresserad av det. Människor från hela världen beger sig till Oslo för att träffa alla trevliga norrmän.

fjordkryssning i NorgeVill man inte till en storstad och allt vad det innebär kan en fjordkryssning vara att rekommendera. Norge är välkänt för sina vackra fjordar. Att färdas längs fjorden nära de branta klipporna är en upplevelse som inte kan beskrivas i ord utan det måste man bara uppleva. Naturen här är väldigt vacker och djurlivet är rikt.

Hurtigrutten

Till sist får man inte gölmma den berömda Hurtigrutten som går längs Norges kust. Rutten har funnits i mer än 110 år och man stannar i 35 hamnar. Här är det inte att tala om lyxiga och stora fartyg som man färdas på. Härä r det naturen som slår en med häpnad.

Varje dag avgår båtar från Bergen till Kirkenes. Rutten tar 11 dagar och är som sagt något en kryssningsintresserad person inte får missa.